4 indok egyedi novella ajándékozására

 

 Tudom, hogy milyen, amikor az esküvődre meg kell írnod a beszédedet, a családi eseményekre vagy bármely alkalomra és nem tudod, hogyan kommunikálj. Nem kell értened a fogalmazáshoz, hiszen van, aki megfogalmazza helyetted.

wijdan-mq-h5yirxdukto-unsplash.jpg

Hányszor tetted már fel magadnak azt a kérdést egy közeledő születésnap alkalmával:

- Milyen ajándékot vegyek neki? 

Kitalálni a tökéletes meglepetést, nem egyszerű. Sokat gondolkozol rajta, az ünnepség időpontja közeledik, te pedig még mindig nem tudod mit vegyél. Nagy nehezen megtalálod a ,,talán" tökéletes ajándékot, megrendeled vagy elmész érte, kifizeted. Ez mind idő és energia.

A legjobb eset, ha az ünnepelt megmondja mit szeretne, de így elvész a meglepetés varázsa. Ötlet nélkül viszont izgulni fogunk, hogy vajon jót választottam, örülni fog neki? Talán kidobott pénz volt?

Több száz egyedi írás készítése után, összeszedtem melyek azok a legfőbb problémák, ami miatt ezt az ajándékot választották a megrendelőim:

 

  1. Az egyedi novella különleges meglepetés, ha valakinek ajándékot veszünk, olyat szeretnénk adni, mely az érdeklődési körébe esik. Mi lehetne meghatóbb egy közös történet leírásánál?Biztosan érdekelni fogja.
  2. Egy személyre szabott írás igazi boldogságot okoz a szerettednek, mert csak róla szól és te is szereted, ha olyan ajándékot kapsz, ami által szeretve, dicsérve, tisztelve vagy, igaz?
  3. Az írott szöveg nem drága és nem kell a megírásával sem foglalkoznod, hiszen van aki helyetted megfogalmazza
  4. Időt is spórolsz. Ki is nyomtathatod, bekeretezheted vagy csomagolópapírból készített borítékba teheted, így percek alatt készen van az ajándék.

 

 Hogyan is néz ki egy személyre szabott novella, olvasd el  ITT.

Fanni vagyok, Ghostwriter!

Szeretnéd végre megmutatni, hogy ki áll valójában a márkád, vállalkozásod mögött, s miért olyan különleges?Mi az élettörténeted, hogyan jutottál el idáig?Itt az ideje, hogy új lapot kezdj, én pedig tollat ragadok és segítek megfogalmazni helyetted!

1_kep.jpg

régebbi írások

süti beállítások módosítása