5 ok, miért van szükséged Szellemíróra?

 1.rész

 Legyél kezdő vagy tapasztalt vállalkozó, a célod hosszú távon, hogy sikeres legyél. A terméklistád bővítésére kitűnő eszköz egy könyv kiadása. A kérdés csak az milyen szemléletmóddal írod meg? Ez az alapja, miért fognak téged választani leendő vevőid. 

A KÖNYV 2020 konferencián is elhangzott, ha most készítesz szakkönyvet céged, énmárkád fellendítéséhez, miért éri meg szellemíró segítségét kérned. Összegyűjtöttem neked:

1. Nincs elég időd 

Tulajdonosként teli van a naptárad és minden idődet az köti le, hogyan tudnád fejleszteni a szolgáltatásodat, termékeidet vevőszerzés céljából. Az idő és a befektetett energia után örülsz, hogy a magánéletedet is egyensúlyban tartod. Hiába tűzted ki célul a könyvírást, mikor fogod megoldani, hogy ténylegesen leülj és minden figyelmeddel erre fókuszálj? Ekkor derül ki, hogy valamit fel kell áldozni az ígyis kevés időből, s pontosan tudod, hogy nem akarsz lemondani sem a családról, sem a vállalkozásodról.

2. Úgy érzed a folyamat örökké tart

 Az is lehet, hogy találtál feláldozható idő szeletet az életedből, leültél és elkezdtél a könyveden dolgozni. Reggel időben neki is kezdesz az írásnak. Mi történik ilyenkor egy nem hivatásos íróval? Délután kettőkor úgy érzed már éhes és rápillantasz órádra, szomorúan veszed észre, valaki ellopott tőled több órát, miközben te egész végig az írásra koncentráltál, de csak két-három oldalnyi leütést pötyögtél be a laptopodba. Nem véletlenül van az a mondás írói körökben: 

,, Ami délig nincs megírva, aznap már nem is lesz befejezve ”         

 3. Nincs elég tapasztalatod

Ez a pont teljesen érthető, hiszen miért is lenne? Te vezetőnek születtél, olyan készségekkel, mint időrendszerezés, kiváló kommunikáció ügyfelekkel, zseniális ötletek tovább fejlesztése. Hiába mondják, azt hogy minden tanulható, neked kell mérlegelni, megéri-e az energiát a tanulási folyamatokba fektetni? Vagy inkább azt kellene folytatnod, amihez tényegesen értesz?

4. Minden tényező adott vagy mégsem?

Tételezzük fel, van időd, gyorsan tanulsz és még konyítasz is egy könyv összeállításához. Írod az oldalakat,de egy idő után elbizonytalanodsz, s elkezdődik az az ördögi kör. Megkérdőjelezed magad, hiszen tudod, hogy nem ez a szakmád s valószínű, bizonyos részeit a könyvnek, ha meg is írod jóra, nincs meg a kialakult hangod íróként. Hiába van nyert ügyed üzleti tárgyalásokon, vagy pattannak ki az új ötletek a fejedből! Mindezt mérlegelve eszedbe jut az is, hogy talán ki kellene kérnem egy szakember véleményét?

5. Legfontosabb ábra

 Ez az egyik kedvenc ábrám, ami tökéletesen bemutatja, hogy üzleti szempontból miért nyereséges szellemírót alkalmazni:

 szellemiras.jpg

  

Mindhármat szeretnéd, de csak kettőt választhatsz? 

 

Belevágsz egyedül, vagy inkább megírjam neked? Kattints ide.

 

 

 

 

 

 

 

Fanni vagyok, Ghostwriter!

Szeretnéd végre megmutatni, hogy ki áll valójában a márkád, vállalkozásod mögött, s miért olyan különleges?Mi az élettörténeted, hogyan jutottál el idáig?Itt az ideje, hogy új lapot kezdj, én pedig tollat ragadok és segítek megfogalmazni helyetted!

1_kep.jpg

régebbi írások

süti beállítások módosítása