4 indok egyedi novella ajándékozására
4 indok egyedi novella ajándékozására

 

 Tudom, hogy milyen, amikor az esküvődre meg kell írnod a beszédedet, a családi eseményekre vagy bármely alkalomra és nem tudod, hogyan kommunikálj. Nem kell értened a fogalmazáshoz, hiszen van, aki megfogalmazza helyetted.

wijdan-mq-h5yirxdukto-unsplash.jpg

Hányszor tetted már fel magadnak azt a kérdést egy közeledő születésnap alkalmával:

- Milyen ajándékot vegyek neki? 

Kitalálni a tökéletes meglepetést, nem egyszerű. Sokat gondolkozol rajta, az ünnepség időpontja ...

Megfogalmazom helyetted 1.
Megfogalmazom helyetted 1.

 Múlt héten felkértek 70. születésnapi köszöntő megírására. Az ünnepeltről csak annyit árulok el, hogy szenvedélye a repülés:

kyle-head-we-n1kdqeno-unsplash.jpg


      Péter elhúzta a hangár ajtaját, jobb karját maga elé lendítette, utat mutatva   az új    érdeklődőnek. Peti már öt éve próbálja eladni a kisrepülőjét, titkon remélte most sikerül. A vevő   végigmérte a férfi ruházatát, aki kényelmes farmernadrágot és szürke pulcsit viselt, majd belépett a ...

Miért van szükséged Szellemíróra? 2.rész
Miért van szükséged Szellemíróra? 2.rész

  

Az előző bejegyzés alapján láthattad, hogy nem kaphatsz meg minden pozitív faktort, mert tuti, hogy valami számodra fontosat fel kell áldoznod. Nézzük meg közelebbről a lehetőségeidet, ugyanis lehet mégsem kell lemondanod mindenről?!

  jess-bailey-q10vitrvyum-unsplash.jpg

 

Faktorok, amennyiben Te írod (nem szakmabeliként) a könyvet:

  • Befektetett idő (tanulsz íróktól, megveszel kurzusokat, végig csinálod,stb.)
  • Minőség (a könyv tartalma, ami téged tükröz és a ...
5 ok, miért van szükséged Szellemíróra?
5 ok, miért van szükséged Szellemíróra?

  1.rész

 Legyél kezdő vagy tapasztalt vállalkozó, a célod hosszú távon, hogy sikeres legyél. A terméklistád bővítésére kitűnő eszköz egy könyv kiadása. A kérdés csak az milyen szemléletmóddal írod meg? Ez az alapja, miért fognak téged választani leendő vevőid. 

A KÖNYV 2020 konferencián is elhangzott, ha most készítesz szakkönyvet céged, énmárkád fellendítéséhez, miért éri meg szellemíró segítségét kérned. Összegyűjtöttem neked:

...
Bocsáss meg...Önmagadnak!
Bocsáss meg...Önmagadnak!

Több, mint egy éve, hogy nem írtam. Nem tudtam, azaz nem akartam.Depresszióba taszítottam magamat.Csak fájdalmat, elkeseredettséget éreztem, s minek írjak le ilyen érzelmeket, hiszen senki sem kíváncsi rá.

De az az igazság, bármit is gondoltam a külvilágról, amit használtam kifogásnak, hogy ne kelljen szembe nézni a saját félelmeimmel, utolért.Ott volt, minden egyes pillanatban. A részemmé vált, s végül mindennapi elfoglaltságommá. Önsajnálat, utálat, ...

Cenzúrázott szeretet
Cenzúrázott szeretet

Képzeld el, hogy kisgyerek vagy és a kocsi hátsó ülésén ülsz. Az orrodat odanyomva az ablaküvegnek a szemeid balról jobbra csak úgy suhanva váltakoznak, mint a zödelő fák. Egyre felgyorsul a szívverésed, és ahogyan ki- befújod a levegőt. A leheleted párásítása diktálja az ütemet. Tudod valami izgalmas vár, a szüleiddel együtt végre elmentek kirándulni, közös program. Változás, móka csak úgy szelitek a kilómétereket. Szívélyesen várod az újdonság ...

Az írás sötét oldala
Az írás sötét oldala

Az év második hetében még mindenki kitartóan követi a fogadalmait. A hozzáállás, az attitűd és a beletett munka is működik. Ezért is szeretjük a januárt, hiszen a kocsi szinte magától is gurul.De mi a helyzet azokkal a pillanatokkal, amikor nem kiugró grafikonú teljesítményt nyújtunk, hanem alapból úgy kelsz fel, hogy minek???

...

Írj könyvet a hangoddal!
Írj könyvet a hangoddal!

Ne csak lásd és olvasd, hallgasd és kapj ihletet! Ma már nincsenek határok, a legegyszerűbb okos telefonnal is tudsz zenét hallgatni, de mi lenne, ha azt mondanám a következő fejezet  az inspiráció gyűjtés és megosztás, használd a saját hangod!

Zenét hallgatni felismerni szerkeszteni ma már bármelyik okostelefonnal lehet. A közösségi média által bárkit követhetsz és a fotóidat írásaidat is meg tudod osztani képi, videós formában is akár.

christopher-gower-291239.jpg

De mi ...

365 nap
365 nap

Tudom, egy ideje nem írtam bejegyzést. Ennek az az oka, hogy érlelődött bennem , mind az, amit szeretnék kiírni magamból és most jött el az idő, hogy összeállt a teljes kép.

...

Fanni vagyok, Ghostwriter!

Szeretnéd végre megmutatni, hogy ki áll valójában a márkád, vállalkozásod mögött, s miért olyan különleges?Mi az élettörténeted, hogyan jutottál el idáig?Itt az ideje, hogy új lapot kezdj, én pedig tollat ragadok és segítek megfogalmazni helyetted!

1_kep.jpg

régebbi írások

süti beállítások módosítása